Mina bilar

 Mina bilar idag:

Opel Astra 1,4T/ 150hk/MT6 Dynamic 2016

P1010108 P1010119 P1010111 P1010116 P1010112 P1010109

Opel Commodore GS/E  /aut 1973

Opel Commodore GS/E Coupe 1973

Opel Commodore GS/E Coupe 1973

Opel Commodore GS/E Coupe 1973

Opel Commodore GS/E Coupe 1973

Opel Kadett A  1964,  renoveringsobjekt

p1010216

 

 

 

 

6 Comments

 1. Hej! Jag har precis blivit lycklig ägare till en Opel Rekord från 1974 men har 2 bekymmer som du kanske vet mer om, har letat överallt men inte hittat något

  mina framstollar är jättefina men baksoffan ser hemsk ut med hål I tyget osv, vet du vart man kan få tag på likadant tyg som det är orginal(mitt är beige med små små rutor I själva tyget)

  Sen letar jag efter nya orginal överdragklädslar (satt I fram men inte ibak) den som sitter I ny har börjat spricka lite här och var och vill inte förstöra dom fina framstolarna

  Sen undrar jag om du som har kontakter vet vart man kan få tag på Opel delar till dessa gamla bilar, söker antenn, nya gummilister, stötfångargummit ifram osv. Har hört med lite bilskrotar och bildelsbasen men dom har inte det jag söker.

  Hör gärna av dig på 076-78 46 730 Om du har något av det eller vet vart man kan få tag på sakerna

  Mvh Stefan

  Svara

  1. Hej Stefan
   Opel veterandelar hittar du förstås i min egen webshop: http://www.norrakust.se . Där hittar du de flesta slitagedelar.
   Tyvärr finns ingen nyproduktion av just inredningstyger så där tror jag du måste försöka hitta något begagnat. Även vissa karosseridelar som tex störfångargummin du sökte är det nog beg som gäller.
   /Lasse

   Svara

 2. Hej!
  Mitt namn är Camilla, och jag är numera den lyckliga ägaren till lilla P1:an som du renoverat!
  Jag bor 3 mil väster om Umeå. Jag förälskade mig i denna modell första gången jag såg den i en grannkommun och sa direkt till min sambo att -en P1:a ska jag ha, den ska vara röd och vit och en 4-dörrars! Jakten på P1an startade direkt men jag insåg snabbt att det inte fanns mycket att välja på, dom få som las ut till salu var ofta i riktigt dåligt skick och med bara 2 dörrar, men otroligt nog såldes dom ändå snabbt. Vi åkte och kollade på ett stort renoveringsobjekt som jag kom att köpa här i sommar. Tanken var och är väll än att den skulle renoveras så småningom och jag har många gånger kikat på din GM-sida och på ditt P1:a projekt, och visat min sambo och sagt att den här bilen skulle jag gärna köpa om den skulle bli till salu då den nästan är exakt i det utförande jag önskar. Och helt otroligt så kom det ut en annons för en vecka sedan, en röd liten P1:a, i KALIX och då förstod jag direkt att det var denna bil. Jag hade turen att få köpa den så numera står den här på vår uppfart och ska snart köras in för vinterförvaring. Tänkte att det kunde vara kul för dig att veta var den numera rullar.

  Svara

  1. Hej Camilla, och grattis till förvärvet.Vad kul att den hamnat inte alltför långt bort så kanske man får se den på någon träff eller veteranrally i norr.
   Pratade med Sven innan han lade ut annonsen och hade jag inte haft Commodoren så kanske jag hade köpt tillbaks denna.:-) . Är stolt över den då jag gjort precis allt själv på den, från det mekaniska till att sy inredningen samt lackering. Det var både kul och lärorikt. Hoppas allt fortfarande fungerar som det ska och att ni får många trevliga körningar nästa sommar./Lasse

   Svara

 3. Jan-Evert Hagström 15 maj, 2015 at 08:34

  Snygga bilar men har du kännedom utav hastighetsmätare till Frontera -02 diesel

  Svara

  1. Hej
   Tack. Ang hastighetsmätare till Frontera så har jag ingen sådan om det var det du undrade. Kolla på bildelsbasen.se

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *